Kamperen en verhuur luxe chalets op minicamping bij Serooskerke/Oostkapelle

   
                                                                       MINICAMPING "LANDBOUWLUST" 
 
 

              Afbeelding invoegen
 
 
De minicamping is gelegen bij Serooskerke, op het schiereiland Walcheren in Zeeland. Oostkapelle en Vrouwenpolder liggen in de naaste omgeving. De minicamping is goed bereikbaar via de nieuwe N57, die aansluit op de A58. Verder is er een directe verbinding met Zeeuws Vlaanderen en België door gebruik te maken van de Westerschelde tunnel en de nieuwe N57.
Met de fiets-, wandel- en ruiterroutes kunt u op verschillende manieren de prachtige omgeving, met de typische Walcherse dorpjes en mooie begroeide plattelandsweggetjes verkennen. In het zomerseizoen zijn er in de kustdorpjes gezellige seizoenmarkten, ringrijdwedstrijden( een typisch Walcherse paardensport) en andere aktiviteiten.
Aan de Walcherse kust is het heerlijk toeven op de heerlijke Noordzee zandstranden. Ook voor de watersportliefhebber zijn er vele mogelijkheden op Noordzee of op het Veerse meer. Zowel de Noordzee stranden als het Veerse meer liggen op ongeveer 3 km van de camping en zijn op de fiets of met de auto goed te bereiken.